logode web actaul
UN TERRITORI DE CONTRASTOS QUE CONVIDA A SER RECORREGUT
_______

El poble de l’Arboç

LA GIRALDA DE L´ARBOÇ

És un edifici emblemàtic d’estil modernista amb inspiració àrab compost per una torre, rèplica de la Giralda de Sevilla i per una estructura quadrangular de tres plantes i oberta pel centre on es pot veure el pati dels lleons i les habitacions de la casa. L’artífex d’aquesta obra va ser el veí de l’Arboç Joan Roquer i Marí.

CARRER MAJOR

El Carrer Major és el centre neuràlgic del poble i acull un bon nombre d´atractius turístics, edificis històrics i comerços. Encara es conserven algunes cases d’origen medieval al costat de construccions neogòtiques, modernistes, noucentistes i neoclàssiques de gran valor arquitectònic.

NUCLI ANTIC I MODERNISME

L’Arboç és conegut popularment com el poble de les cases boniques. Al nucli antic de la vila, el visitant hi pot trobar una gran quantitat d’edificis modernistes de gran bellesa estètica, testimonis de l’època esplendorosa que va viure el municipi a finals del S.XIX.

FESTA MAJOR DE L’ARBOÇ

La Festa Major de l’Arboç es celebra el quart diumenge d’agost, és coneguda com una de les típiques de Catalunya i conté cinc “Elements Patrimonials d’Interès Nacional”: el Ball de Bastons, els Gegants, l’Exhibició Castellera, el Ball de Diables i la Carretillada.

PUNTES AL COIXÍ

L’artesania de les Puntes al Coixí, catalogada com a Ofici Singular de Catalunya, ha estat una de les indústries que més renom ha donat a la vila de l’Arboç, arran de la finor, delicadesa i originalitat de les seves puntes així com de les tècniques desenvolupades fruit de generacions de pràctica.

FOLKLORE

L’Arboç té un gran nombre de grups i agrupacions folklòriques com son: l’Esbart Sant Julià, L’Elenc artístic, la colla castellera Minyons de l’Arboç, els Diables, els Gegants, el Seguici, i el Ball de Bastons.

TERRA DE VINS, VINYES, MAR I MUNTANYES
_______

El Penedès

El Penedès, un entorn ple d’activitats i experiències memorables envoltat de vinyes, boscos, rius i platges.

EL PAISATGE DE LES VINYES

CULTURA

CELLERS DE VINS I CAVES

ENOTURISME I NATURA

A 15 MINUTS DE L´APARTAMENT

_______

Les Platges

Més de 35 km de platges de sorra fina i aigües tranquil·les de poca profunditat formen part del paisatge del Penedès. Són platges ideals per compartir en parella o en família i estan galornades amb el distintiu de Bandera Blava i altres reconeixements de qualitat com Biosphere.

major_entorn_004_calafell-1.jpg

PLATJA DE CALAFELL
A 11 KILOMETRES

Calafell disposa de cinc quilòmetres de sorra daurada, idònia per al turisme familiar. S’hi poden practicar moltes activitats aquàtiques. La Bandera Blava és present a les platges de Calafell des del 1992.

PLATGES DEL VENDRELL
A 13 KILOMETRES

Les platges dels barris marítims de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs son una de les principals atraccions del municipi. Des de 1988 la costa del Vendrell està guardonada amb la Bandera Blava i és considerada de les millors de Catalunya.

PLATJA DE CUNIT
A 12 KILOMETRES

Les platges de Cunit, per la qualitat de la sorra i de l’aigua, així com per l’habitual tranquil·litat del mar, són idònies pel turisme familiar i de parella. Estan guardonades amb el distintiu de Bandera Blava des del 1992.

logo_major33_04.png

PER INFORMACIÓ TURÍSTICA

PER RESERVES

CONTACTAR

Apartament Major 33
C. Major 33 2º 2ª – L’Arboç
43720 Tarragona
Tel.: 607658160

Email: carrermajor33@gmail.com

Web: www.major33.com

logo_major33_04.png

CONTACTAR

Apartament Major 33
C. Major 33 2º 2ª – L’Arboç
43720 Tarragona
Tel.: 607658160

Email: carrermajor33@gmail.com

Web: www.major33.com

PER RESERVES

PER INFORMACIÓ TURÍSTICA